Houten trappen ter verfraaiing van uw huis

Heeft uw huis nog die ene finishing touch nodig? En bent u op zoek naar een fraaie houten trap om uw huis een warmere uitstraling te geven? B.T.A kan u verschillende soorten houten trappen aanbieden. U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten.

Een houten trap geheel in uw stijl

Uw woning heeft zijn eigen stijl en uitstraling. En daarbij wilt u een trap dat ook meer is dan alleen een verbinding van de ene verdieping naar de ander. Houten trappen zijn een extra sfeerelement in huis. Bij ons kunt u zelf die sfeer samenstellen door de keuze uit verschillende houten trappen van verschillende houtsoorten. De basis houten trappen vaak uitgevoerd in vuren. Gaat uw voorkeur uit naar de houtsoort iroko, merbau, eiken of beuken? Ook dan leveren wij uw gewenste trap op maat. De traponderdelen worden geproduceerd van gelamineerde/ gevingerlaste massieve platen met een dikte van 38 mm. B.T.A levert bij voorkeur houten trappen die bestaan uit duurzame materialen. Dit betekent ook voor u dat uw houten trap duurzaam is.

Uw houten trap op maat?

Misschien heeft u al ideeën hoe uw ideale trap eruit moet zien. Wij maken graag een afspraak met u om u op een persoonlijke manier vrijblijvend advies en informatie te geven over de mogelijkheden. We willen u graag helpen om uw ideale houten trap trede voor trede naar uw wensen samen te stellen.